Menu
Coșul Tău

Transport GRATUIT pentru comenzi de minim 300 lei si greutatea de MAXIM 5 Kg !


Termeni si Conditii

Termeni si conditii

 Bine ati venit pe site-ul www.diart.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
DIART MP S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si DIART PROFESSIONAL , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.diart.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, pretul de vanzare, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati acceptat sa le respectati. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile descrise mai jos, va rugam sa nu utilizati si sa parasiti acest site.

Conditii Generale

 1. Comenzile se pot face telefonic sau online la numerele sau la adresele de e-mail afisate pe site. Imaginile sunt cu caracter informativ si pot suferi modificari sau imbunatatiri de la producator. 
 2. Comanda minima este de 35 de lei cu TVA. Comanda plasata nu reprezinta obligatie de plata si se poate anula in orice moment.
 3. Plata se poate face in avans  prin ordin de plata sau virament bancar pe baza facturii proforme sau se poate face numerar la receptionarea coletului (ramburs).
 4. Livrarea se face prin curierat rapid in maxim 48 ore pentru produsele care se afla pe stoc si in 2 - 14 zile pentru produsele care se aduc pe baza de comanda. Inainte de a plasa o comanda ferma, va rugam sa ne contactati la numerele afisate pe site pentru a stabili toate detaliile.
 5. La comenzile cu o valoare mai mica de 300 de lei costurile de transport vor fi suportate de catre client (20 - 30 de lei in limita a 5 kilograme). La comenzile a caror valoare depaseste 300 de lei, si o greutate de maxim 5Kg, costurile de transport vor fi suportate de catre DIART MP. Pentru localitatile din afara zonei 1 se percepe o taxa de 1 leu per Km. 
 6. Produsele comercializate de DIART Mp au garantie conform normelor in vigoare.
 7. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Conform OUG nr 34/2014 art 9 clientii DIART PROFESSIONAL au dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Mai multe informatii gasiti pe site-ul http://www.anpc.ro/ 
 8. Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport doreste. 
 9. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier sau posta Romana.
  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca "produs folosit" sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.e.

 1. Returnarea contravalorii comenzii se face fara alte costuri prin transfer bancar. In cazul in care se doreste plata altfel decat prin transfer bancar (mandat postal, etc), cheltuielile si comisioanele privind returnarea banilor sunt suportate de catre client.

Produsul defectat in perioada de garantie (folosit conform instructiunilor de utilizare si specificatiilor tehnice ale producatorului) va fi trimis catre DIART Mp insotit de certificatul de garantie si o copie a facturii cu care a fost achizitionat. Remedierea defectiunii se va face in termenele si conditiile  prevazute de lege sau produsul va fi inlocuit cu unul nou, fara costuri suplimentare, daca repararea nu este posibila. Termenul de reparare/inlocuire este de 15 zile.

 1. Toate preturile sun exprimate in Lei si contin TVA cu exceptia celor care sunt semnalate altfel.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile pe care DIART MP S.R.L le detine si pentru care are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.diart.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

Drepturi de autor

DIART MP S.R.L. este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icons, fotografii,clipuri audio/video, samd sunt proprietatea DIART MP sau sunt licentiate de DIART MP pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

DIART MP va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea DIART MP. Aceastalicenta nu include:

 • revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
 • download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
 • utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

DIART MP va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie DIART MP sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau depreciativa.Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii DIART MP fara acordul prealabil scris al DIART MP S.R.L.
Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus,duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al DIART MP.

Marci

Marca DIART MP este o marcainregistrata si este detinuta de catre DIART MP S.R.L. Domeniul diartmp.ro estedetinut de catre DIART MP S.R.L.. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau anumelui DIART MP, in forma directa sau ascunsa (de tipul, dar nu limitat la,meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a DIART MP este interzisa si se pedepseste conform legii.Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre DIART MP, conform cu cele de mai sus.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catreDIART MP pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibila". DIART MP nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la diart.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, DIART MP S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitareaSite-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. DIART MP S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. DIART MP S.R.L. nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat DIART MP pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva,utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fii pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note,sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului,respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, de faimator, care sa afecteze viata privata,drepturile de proprietate intelectuala, ale DIART MP sau ale unor terte parti,si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. DIART MP isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indepartasau edita o astfel de informatie transmisa.
Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat,acordati DIART MP si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit,ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce,modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul DIART MP si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis inconjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire lainformatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral DIART MP sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Minori

DIART MP nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. DIART MP poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Drepturi de proprietate intelectuala

DIART MP S.R.L. respecta drepturile intelectuale ale altora.Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care saincalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati DIART MP onotificare care sa cuprinda:

 • semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
 • o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
 • o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate; adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;
 • o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
 • o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Legislatie

Termenii si conditiile defolosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile calendaristice de la inregistrarea reclamatiei la sediul DIART MP S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul DIART MP S.R.L.

Setari Cookies
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe website-ul nostru. Dacă veți continua navigarea, presupunem ca sunteți de acord cu Politica Cookies.